Uit de gemeenteraad van maandag 17 oktober

raadzaalHet belangrijkste punt op de agenda was de gemeentelijke budgetwijziging voor de gewone en de buitengewone dienst. Een belangrijk budget zal worden uitgetrokken voor de werken aan de Koning Albertlei en Koningin Elisabethlei. Tevens zal voor werken aan de speeltuin in het Gemeentepark en voor de afbraak van een woning aan het Sportcomplex ’t Kooike middelen uitgetrokken worden. Verder werd goedkeuring gegeven aan de budgetten van verschillende kerkfabrieken, het intergemeentelijk samenwerkingsverband wonen en aan een samenwerkingsovereenkomst voor  een strategisch gebiedsgericht project “bebouwd perifeer landschap”. Uit antwoorden op vragen van de oppositie kon worden opgemerkt dat Infrabel 24 nieuwe fietsstallingen voorziet aan het station van Kapellen. Ander investeringsvoorstellen werden door Infrabel afgewezen.

dinsdag 25 oktober 2011
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: