Fortengordel langs Fort van Kapellen

De provincie Antwerpen organiseert dit jaar, op zaterdag 5 en zondag 6 mei, de vierde editie van de Fortengordel. Dit jaar doet ook Kapellen mee aan deze fietstocht langs militaire forten. Het doel van de Fortengordel is fietsers tijdens hun tocht te laten kennismaken met de forten via een geleid bezoek door het fort en de natuur rondom. Het Fort van Kapellen maakt deel uit van de lus Noord die op zaterdag 5 mei wordt ‘gereden’. Fietsers kunnen zich aan de Fortsteenweg in Kapellen inschrijven van 10u00 tot 14u00. Het fort zelf is opengesteld voor het publiek van 10u00 tot 17u00. Geleide bezoeken vinden er plaats om 10u30 en 14u30. Verder vind je er onder meer kinderanimatie met een springkasteel en grimestand, catering en een fietshersteldienst.Meer informatie over de Fortengordel vind je via www.fortengordel.be.

woensdag 2 mei 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: