800 Kapellenaren op opening speeltuin

Op zaterdag 28 april werd de nieuwe speeltuin in het gemeentepark van Kapellen onder massale belangstelling ingehuldigd. De aanwezige kinderen kregen een gratis ijsje, konden zich laten schminken en kregen ook een cadeautje. De belangstelling was zo groot dat de 350 cadeautjes in minder dan één uur werden uitgedeeld. De weergoden waren ons goedgezind, er kwamen ruim 800 Kapellenaren mee vieren!  Lissa, die zaterdag jarig was én Axel knipten samen met schepen van Jeugd Lieve De Block het lintje door met een reuzeschaar. Voor enkele sfeerbeelden zie ons fotoalbum.

donderdag 3 mei 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: