Vaste waarden en verrassende kandidaten op lijst

Open Vld Kapellen presenteert enerzijds kandidaten met veel bestuurservaring zoals Dirk Van Mechelen, Koen Helsen, Luc Janssens, Sabine Van Dooren en An Stokmans. Deze mensen hebben de expertise en ervaring om Kapellen de komende jaren nog beter te besturen. Anderzijds stelt Open Vld Kapellen ook enkele jonge verassende kandidaten voor. Sportfiguur Cathérine Jacques steunt als inwoonster van Putte de Open Vld lijst voluit. Ook voormalig voorzitter van de jeugdraad David Denisse en Mathias Adriaenssens die jarenlang deel uitmaakte van de leiding Chiro Don Bosco gaan er mee voor.

donderdag 3 mei 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: