Heel wat nieuwe kandidaten op lijst verkiezingen

Een overzicht van de nieuwe kandidaten (op de foto van links naar rechts): Catherine Jacques: In 2004 nog deelneemster aan de Olympische Spelen, veelvuldig Belgisch judokampioen en huidig sportfiguur van het jaar in Kapellen; Valérie Schouteden: 19 jarige studente uit Kapellenbos en vorig jaar nog in het nieuws met haar project Fruit in a Box waarmee ze de consumptie van fruit bij openbare besturen en bedrijven stimuleerde; David Denisse: Oud voorzitter van de jeugdraad van Kapellen en lid van de liberale fanfare de XXXIV;Betty Bekaert-Fockenier: Dame die als instructrice van de Kapelse “Start to run” al heel Kapellenaren achter haar liet lopen; Gilles Van de Sande:: Gedreven jonge vader van 2 kinderen en toekomstig jeugdcoördinater van RFC Cappellen; Monique Wouters- Van der Tol: Nederlandse dame uit Putte en schoondochter van de in 2006 overleden gewezen schepen van Kapellen Frans Wouters; Rudi Devoght: Kunstenaar uit Hoogboom en schepper van het kunstwerk aan de kerk van Hoogboom; Matthias Adriaenssens (niet op foto): gewezen chiroleider van Chiro Don Bosco uit Putte, oud lid van Jong Vld nationaal en het Liberaal Vlaams Studentenverbond

vrijdag 4 mei 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: