Programma provincieraadsverkiezingen met ruime meerderheid goedgekeurd

In het Huis van de Sport te Berchem werd donderdag 3 mei onder voorzitterschap van Koen Helsen het provinciaal Open Vld verkiezingsprogramma 2012 goedgekeurd. Naast Lien Van Mechelen die op de 12de plaats van de provincieraadslijst staat voerden heel wat andere militanten een leerrijke discussie over de verschillende resoluties die ter goedkeuring werden voorgelegd. “Rationaliseren en besparen” is de blauwe draad doorheen het Open Vld programma. Verder streeft het programma naar 6 homogene bevoegdheidspakketten. Vandaag zijn immers te veel bevoegdheden versnipperd waardoor de herkenbaarheid van het provinciaal bestuur fel belemmerd wordt.

maandag 7 mei 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: