Nieuwe straat in Kapellen:Koraalstraat

Voor de percelen, gelegen dwars op het Klein Heiken (waar vroeger een sauna gevestigd was), wordt de aanleg van een nieuwe weg voorzien, mede omdat de fiets-o-strade langs hier zal lopen. Om onder andere de hulpverlening in de straat vlot en veilig te laten verlopen is het ook aangewezen dat dit gedeelte, nu het een volwaardige straat wordt, een eigen straatnaam krijgt. Op de algemene vergadering van de cultuurraad van Kapellen werden bij wijze van advies aan het college verscheidene straatnamen gesuggereerd. Ondertussen maakte het college een keuze, nl Koraalstraat, en werd de officiële procedure opgestart. De gemeenteraad heeft gisteren de keuze voor deze straatnaam te bevestigd.

dinsdag 15 mei 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: