Samenwerkingsproject vermiste (dementerende) personen

De politiezone Hekla (Hove, Edegem, Kontich, Lint en Aartselaar) heeft een project rond vermiste personen gelanceerd. Dit is ontstaan uit de behoefte, die gegroeid is zowel bij de politie, als bij de medewerkers van rusthuizen, ziekenhuizen, als bij instellingen van het comité van Bijzondere Jeugdzorg rond de problematiek van onrustwekkende verdwijningen van jonge mensen, maar ook naar verdwijningsdossiers van bejaarde (dwalende) mensen.Kapellen besliste om in samenwerking met het OCMW en de politiezone Noord een gelijkaardig initiatief op te starten.

woensdag 23 mei 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: