Opendeur in dienstencentrum ’t Bruggeske

Het OCMW dienstencentrum ’t Bruggeske viert zijn 30 ste verjaardag. Voor die gelegenheid houdt het OCMW van Kapellen er opendeurdag op zaterdag 9 juni. Iederen wordt uitegnodigd om kennis te maken met het dienstencentrum. Men kan tussen 12u30 tot 13u30u aanschuiven voor een feestmaal. Aansluitend is er een doorlopende expo van activiteiten, demonstraties kantklossen, badminton en handwerksters. Een foto-expo van dertig jaar ’t Bruggeske geeft een impressie van de activiteiten die plaats vonden. Om 14u00 is er een optreden Jacques Raymond en Ingriani in de feestzaal.

vrijdag 8 juni 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: