Blauwe brigade fietst door Kapellen

Met 16 tandems en een zestig tal fietsers trok Open Vld Kapellen getooid met blauwe ballonnen op zondag 17 juni door Kapellen. De kandidaten voor de gemeente en provincieraadsverkiezingen namen plaats op een tandem. Geflankeerd door heel wat enthousiaste leden werd een rondrit gemaakt over de veilige fietspaden van de gemeente. Er werd halte gehouden aan de tunnel waar op de plaats van het huidige AC een zorgcampus met serviceflats, zorgbedden en andere gemeenschapsvoorzieningen gepland wordt. Een filmploeg maakte opnames van de andere projecten die in de steiger staan. Zo werd er materiaal verzameld van de nieuwe muziekacademie, de sporthal aan het Kooike en de plannen van het Fort van Kapellen. Via Putte en een bezoek aan Kapellenbos trok de bonte fietstoet langs de nieuwe Fiets-o-strade om na een tocht van 30 km via de ovonde in de Verli te eindigen.

woensdag 20 juni 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: