Streepstraat afgesloten voor doorgaand verkeer

De Streepstraat is van maandag 2 tot en met vrijdag 6 juli 2012 afgesloten voor doorgaand verkeer. De firma Soga nv voert dan werken uit aan de riolering in de Streepstraat. Deze werken vinden plaats in het wegdek tussen huisnummers 57 en 67 en dus moet het wegdek worden opengebroken. Daarom wordt de Streepstraat van 2 tot en met 6 juli afgesloten tussen voornoemde adressen. Er is dan geen doorgaand verkeer mogelijk in de Streepstraat, in beide rijrichtingen. Het verkeer komende uit de René De Pauwstraat, Sevenhanslei en Parkweg vindt op voornoemde dagen enkel ontsluiting via de Parijseweg.

donderdag 28 juni 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: