Gasstraat en Vredestraat afgesloten voor doorgaand verkeer

De Gasstraat wordt op woensdag 4 juli van 7u00 tot 12u00 uur en op vrijdag 6 juli van 12u30 tot 15u30 uur tijdelijk afgesloten voor doorgaand verkeer. Dat is nodig om op een bouwwerf in de Gasstraat vloerplaten te plaatsen en een betonplaat te gieten. In voornoemde periodes: • kan je vanuit de Stationsstraat niet via de Gasstraat naar de Guyotlei rijden;
• is in de Gasstraat de inrit van de parking van winkelcentrum Promenade niet bereikbaar en bereik je de parking uitsluitend via de Antwerpsesteenweg
De Vredestraat is op maandag 9 juli van 9u00 tot 12u00 uur afgesloten voor alle verkeer. Aan de Vredestraat 9 vindt een verhuizing plaats. Daardoor is de straat in de voornoemde periode volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. Automobilisten die bijvoorbeeld vanuit Brasschaat Kapellen binnenrijden, kunnen dan via de Koolkaai rijden. Zodra de verhuis afgerond is, wordt de Vredestraat opnieuw opengesteld voor alle verkeer.

dinsdag 3 juli 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: