Provincie Antwerpen ondersteunt winkelen in Kapellen

De provincie Antwerpen ondersteunt reeds enkele jaren de 70 gemeenten op haar grondgebied om het winkelen in eigen dorpskern aangenaam te maken. ‘Alle gemeenten konden een subsidieaanvraag indienen tussen 16 december 2011 en 28 februari 2012. Ook Kapellen diende een project in en mag op een financiële steun van 4.740 euro vanuit de provincie rekenen’, licht gedeputeerde voor economie Koen Helsen toe. Burgemeester Dirk van Mechelen: ‘Kapellen wil het belang van buurtwinkels die gevestigd zijn in het centrum en in de wijken, onder de aandacht brengen. De buurtwinkel vervult namelijk zowel een economische als een sociale functie in de leefgemeenschap’.

dinsdag 3 juli 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: