Programma, filmpje en eerste brochures op nieuwe site

Op 27 november 2011 gaven de leden van Open Vld goedkeuring aan het programma voor de gemeenteraadsverkiezingen van dit jaar. Kiezen voor Open Vld is kiezen voor Kapellen. Met een sterk en betaalbaar programma tonen we de Kapellenaar dat het bij ons vooral om een inhoudelijk onderbouwd beleid met ambities gaat. Dit programma is van nu raadpleegbaar op onze nieuwe site www.kiesvoorkapellen.be. Voorlopig kan je er ook een leuk filmpje vinden en een overzicht van de reeds gepubliceerde brochures vinden. Tegen het einde van de zomervakantie worden op deze site de thema’s van ons programma verder uitgediept en zal je kunnen kennis maken met al onze kandidaten. Neem om te beginnen alvast een kijkje op http://www.kiesvoorkapellen.be

dinsdag 10 juli 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: