Volledige Open Vld lijst gemeenteraadsverkiezingen

Hier kan je de volledige kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober raadplegen. David Denisse moet om beroepsredenen noodgedwongen verzaken aan zijn eerdere ingediende kandidatuur, zijn vader Jef Denisse vervangt hem op de lijst op plaats 19. Mathias Adriaenssens neemt op 9 de jongerenplaats van David over. Matthias De Caluwé bekend van sportreportages op ATV komt op plaats 11 en oud gemeenteraadslid Leo Mees komt de duwersploeg versterken op plaats 26. Aan het eind van de zomervakantie zullen alle kandidaten zich voorstellen op onze site www.kiesvoorkapellen.be.

vrijdag 13 juli 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: