Niet-Belgen lopen niet warm voor stembus

Verschillende nieuwsredacties melden vandaag dat buitenlanders niet warm lopen voor de stembus. We herhalen nog eens dat ook u als niet-Belg mee kan bepalen wat er in Kapellen gebeurt.  Ook u kan als niet-Belg op 14 oktober uw stem uitbrengen en voor KAPELLEN kiezen. U moet hiervoor enkel een schriftelijke aanvraag indienen met vermelding van uw nationaliteit en het adres van uw hoofdverblijfplaats in Kapellen. Deze aanvraag moet wel vóór 1 augustus 2012 bij het gemeentebestuur van Kapellen ingediend worden. Wij maken het u gemakkelijk, via deze link kan u het nodige formulier reeds downloaden.

donderdag 26 juli 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: