Afwerking traject fietsostrade

Vanaf  dinsdag 31 juli wordt in opdracht van de Provincie Antwerpen verder gewerkt aan het traject van de fietsostrade. Het kruispunt Koning Albertlei-Koningin Astridlaan-Stationsstraat-Rubensheide en deel van Rubensheide wordt aangepakt. Op het kruispunt Koningin Astridlaan-Koning Albertlei-Rubensheide verdwijnt afslagstrook van Rubensheide naar Koningin Astridlaan. Op zelfde kruispunt worden de vier straathoeken – het wegdek niet –heraangelegd en voor de fietsers worden ook slemlagen aangelegd in het eerste deel van de Rubensheide, tussen de Koningin Astridlaan en het kruispunt Rubensheide-Lucien Bevernagestraat. Het verkeer kan steeds blijven rijden zo ook zal men ook de overweg kunnen gebruiken. Lichte verkeershinder mag worden verwacht. De werken zullen zijn afgerond voor 1 september.

vrijdag 27 juli 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: