Dameswielerwedstrijd belangrijke internationale confrontatie

Onder impuls Kapelse gemeentebestuur is de dameswielerwedstrijd ,,Grote Prijs Frans Van Lent’’ op dinsdag 31 juli, is uitgegroeid tot een belangrijk internationaal wielerevenement in zijn soort. Onder de al bijna vijftig ingeschreven deelneemsters gaat dit jaar ook de zevenkoppige nationale damesploeg van Estland in Kapellen aan de slag. Met deelneemsters uit België, USA, Denemarken, Nederland, Estland, Engeland en Luxemburg staan er niet minder dan zeven verschillende nationaliteiten aan de start.
Voor de ,,Grote Prijs Gemeentebestuur Kapellen’’ en de ,,Ereprijs René De Ren’’ zijn eveneens al bijna vijftig eliterenners en beloften ingeschreven. Om 17u00 starten de dames voor de ,,Grote Prijs Frans Van Lent’’. Vanaf 19u00 trappen de elite en beloften bij de mannen zich in het zweet voor de ,,Grote Prijs Gemeentebestuur Kapellen’’ en de ,,Ereprijs René De Ren’’. Start en aankomst gebeuren op de Hoevensebaan en om de acht tot tien minuten is er een doortocht van de renners, zowel bij de dames als heren. Het parcours loopt langs de Hoevensebaan – Albertdreef – Essenhoutstraat. Het volledige parcours wordt vanaf 21u00 weer opengesteld voor het verkeer.

dinsdag 31 juli 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: