Cafetaria sportcentrum opnieuw open

Goed nieuws voor wie na het sporten zin heeft in een fris drankje: de cafetaria aan het zwembad van Kapellen (C. Pallemansstraat 84) is opnieuw open. Kapellen had de uitbating van de cafetaria volgens de wettelijke bepalingen uitgegeven via een concessie aan een bierhandelaar. Gezien het plotse vertrek van de vorige uitbater (die een overeenkomst had met deze bierhandelaar) en de problemen die gerezen waren bij de vrijgave van het pand door de curator bleef de cafetaria ruime tijd gesloten. Het College van Burgemeester en Schepenen bereikte nu een akkoord met de concessiehouder om vanaf 1 augustus de cafetaria terug open te stellen. In de heropende cafetaria (voortaan: Sport Kaffee) kan je dus weer terecht voor een hapje en een drankje. Voor de openingsuren geldt tot de start van het nieuwe schooljaar de vakantieregeling:
Maandag: 14u00 tot 23u30
Dinsdag: 12u30 tot 23u30
Woensdag:14u00 tot 23u30
Donderdag: 14u00 tot 23u30
Vrijdag: 14u00 tot 23u30
Zaterdag:9.00 tot 23u30
Zondag: 9u00 tot 14u00
Bij wedstrijden of evenementen op zondagmiddag, zal de cafetaria ook open zijn.

donderdag 2 augustus 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: