Kinderdag Circque Circulaire op Dorpsplein

Op zaterdag 18 augustus zet de jeugddienst het Dorpsplein op stelten. En dat mag je vrij letterlijk nemen: van 13u30 tot 16u30 strijkt Cirque Circulaire neer in Kapellen. Dans, acrobatie en magie staan centraal en kinderen kunnen een circus- en goochelworkshop volgen. Ondertussen goochelt Monsieur Lumineux met vuur, licht, diabolo’s en onzichtbare knopen. Zijn huisdier Gecko wil alles zien, weten en … opeten. Let dus op je ijsjes en drankjes, want voor je het weet is Gecko er mee aan de haal! Niet te missen, voor kinderen en (groot)ouders en … helemaal gratis!

donderdag 16 augustus 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: