Nieuwe wegmarkering voor 80 straten en parkings

Met het oog op de verkeersveiligheid bij de start van het nieuwe schooljaar laat het gemeentebestuur nog in augustus wegmarkeringen in maar liefst 72 straten en 8 parkings herschilderen. Daarbij gaat het onder meer om as-, stop- en zijlijnen, parkeerstroken, zebrapaden, haaientanden en verkeersdrempels. De werken worden uitgevoerd door de firma Trafiroad uit Nazareth en vinden – afhankelijk van de weersomstandigheden – plaats in de twee laatste weken van augustus, meer bepaald van maandag 20 tot en met vrijdag 31 augustus. De werken en het uitdrogen van de wegmarkeringen zorgen hier en daar mogelijk voor lichte verkeershinder. De volledige lijst met straten waar (sommige) wegmarkeringen worden herschilderd, vind je hier.

maandag 20 augustus 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: