De slimste gemeente van Vlaanderen

Het televisiebedrijf Woestijnvis produceert in het najaar een nieuwe quiz voor televisiezender VIER met als voorlopige titel ‘De Slimste Gemeente van Vlaanderen’. Woestijnvis gaat daarbij op zoek naar de quizploeg die één jaar lang deze eretitel mag dragen. Een ploeg telt twee kandidaten (één man en één vrouw), aangevoerd door de burgemeester. Het gemeentebestuur besliste om mee te doen aan de preselecties op 1 december 2012. Voor de selectieprocedure van de kapelse ploeg wordt eerst een quiz op de webpagina van de gemeente georganiseerd. Nadien kunnen de beste kandidaten deelnemen aan een gezamenlijke quiz om uiteindelijk te komen tot de selectie van de laatste twee kandidaten.

maandag 10 september 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: