Ook in 2012 zoutbedeling aan Kapellenaren

De zoutbedeling aan de inwoners van Kapellen tijdens de winterperiode 2011-2012 kende een groot succes. Door de verdeling van een zak zout van 10 kg was het de bedoeling de mensen te wapenen tegen de barre winter. In tegenstelling tot de vorige jaren werd geopteerd voor een gezamenlijke bedeling op twee dagen op het Marktplein. Het college van burgemeester en schepenen besliste om deze bedeling ook dit jaar te organiseren. Een bon zal bijgevolg in de Info Kapellen geplaatst worden. Op dergelijke wijze kunnen de Kapellenaren hun zak zout komen halen op het Marktplein, alwaar een ‘drive-in’ wordt georganiseerd. Voor de bedeling werden de volgende weerhouden : zaterdag 20 en 27 oktober 2012 van 9u00 tot 18u30.

vrijdag 14 september 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: