Infodagen: wie is geschikte energieleverancier

Is groene stroom een modegril of een nuttige zaak? Weet je niet hoe je energieleveranciers kan vergelijken of durf je de overstap niet te maken? Om consumenten te helpen in de zoektocht naar de meest geschikte leverancier voor gas/elektriciteit, organiseert de gemeente Kapellen i.s.m. de FOD Economie twee zitdagen. Deze (nationale) campagne richt zich tot mensen die niet vertrouwd zijn met de bestaande internettoepassingen voor het vergelijken van energieleveranciers (doe de V-test via www.vreg.be). De bedoeling is om mensen op weg te helpen zodat ze zelf de bestaande toepassingen zelf leren gebruiken. Belangrijk is om je meest recente eindfactuur (slotfactuur) mee te brengen.
Wanneer en waar?
•maandag 17 september (van 13u00 tot 16u00 uur en van 18u00 tot 20u00 uur) 
•woensdag 19 september (van 13u00 tot 16u00 uur)
In zaal Mastenbos en zaal Beaulieu op het gelijkvloers (voormalige bibliotheek) van het Administratief Centrum, Antwerpsesteenweg 130.

maandag 17 september 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: