Affiches met Kapellenaren die kiezen voor Kapellen

Het Open Vld campagne team heeft de voorbije dagen nieuwe affiches aangebracht op de borden die door sympathisanten overal in de gemeente ter beschikking worden gesteld. Hier kan je een overzicht vinden van alle Kapellenaren die resoluut voor Kapellen kiezen. Het gaat om Jacky Buchmann, Francine Van De Paer, Mimi Van Oirschot, David en Dennis Denisse, Dre Van den Bleeken, Jan Stokmans, John Heikamp, Marcel Denisse, Rik Schrijvers, Catherine Jacques, Joke en Kato, Greet Herman – Van Wingerden, Annelore Janssens, Sofie Claessen, Laura Emmerechts, Stef Van Haeren, Eric Van de Perck en Kato en Luka Kerremans.

donderdag 20 september 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: