Tentoonstellingsruimte in ’t Oud Gemeentehuis scoort

TRIALOOG, de allereerste tentoonstelling in de nieuwe expositieruimte EXPOG in ’t Oud-Gemeentehuis, is afgelopen. De expo met kunstwerken van Jan Vanriet, Rik De Vos en Rob Bruyninckx was in september vier weekends geopend voor het publiek en klokte af op 783 bezoekers. De volgende tentoonstelling schiet nu zondag, 7 oktober, uit de startblokken. WielerSportCultuur – over de ‘Flandrien in de wielersport’ – werd samengesteld door voormalig VRT-sportjournalist Louis De Pelsmaeker. De expo omvat 61 schitterende zwart-witfoto’s van topfotograaf Stephan Vanfleteren. De portretten van wielervedetten worden gecombineerd met bijpassende (wieler)gedichten van onder meer Dimitri Verhulst, Tom Lanoye, Hugo Claus, Freek de Jonge en Rick De Leeuw. WielerSportCultuur is van 7 tot en met 28 oktober gratis te bezoeken op vrijdag, zaterdag en zondag van 13u30 tot 18.00 in EXPOG, ’t Oud-Gemeentehuis, Antwerpsesteenweg 2.

woensdag 3 oktober 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: