Laat zaterdag de waarde van je klok schatten

Heel wat mensen hebben uurwerken, hangklokken, horloges, staande klokken enz.in huis waar ze zelf de waarde niet van kennen. Ze zijn afgeschreven voor de dienst, maar ze zijn te mooi om weg te gooien of hebben een emotionele waarde.Toerisme Kapellen organiseert op zaterdag 6 oktober van 10u00 tot 12u00 uur Klokken op zolder in het Erfgoedcentrum Hoeve Van Paesschen, Essenhoutstraat 59 (nabij het Marktplein). Al wie zijn klokken op hun waarde wil laten schatten, kan er gratis terecht bij twee experts. Diezelfde voormiddag heb je ook de gelegenheid de astronomische Smoldersklok te ontdekken met een gids, om 10u30 en om 11u30.

vrijdag 5 oktober 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: