Kiezers wij danken jullie

Dank zij de steun van heel wat Kapellenaren haalde Open Vld een mooi verkiezingsresultaat. Het evenaren van de 49,13 % van 2006 was een bij na onmogelijke opdracht in het huidige politieke klimaat. Toch haalden we  met 43,10% van de stemmen 14 van de 29 gemeenteraadszitjes en zijn we de winnaars van deze lokale verkiezingen in Kapellen. Open Vld kan hiermee Kapellen ook in de volgende legislatuur een goed bestuur aanbieden.  Na goedkeuring van het partijbestuur werd beslist om met de N-VA, eveneens de  winnaars van de verkiezingen, een coalitie aan te gaan voor de periode 2013-2018. Dirk Van Mechelen blijft volgens dit akkoord burgemeester terwijl Open Vld verder aanspraak maakt op 5 schepenzetels. Kiezers dank u wel!

maandag 15 oktober 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: