Bibliotheekweek van 20 oktober tot 28 oktober 2012

Vorig jaar was er de campagne “Dankzij de bib…” Toen werden tal van getuigenissen verzameld over wat de bib voor haar fervente gebruikers, dagelijkse krantenlezers, occasionele bezoekers en nieuwe gezichten betekent. Dit jaar wordt vooruitgeblikt. De hartverwarmende verhalen van vorig jaar bejubelden de bib van vandaag, maar hoe moet de bib evolueren de komende jaren? Wat moet er blijven? Wat mag er veranderen? Waar dromen bibgebruikers van? De Bibliotheekweek 2012 is een dromencampagne. Via www.bibstevanhetland.be kan je jouw droom lanceren. Wordt onze bib de bibste van het land…? Stip ook zaterdag 20 oktober alvast aan in je agenda, want dan wordt de bibweek feestelijk ingezet met een traditionele verwendag. Afspraak in de hoofdbib, Dorpsplein 15, en de uitleenpost Putte, Ertbrandstraat 239.

woensdag 17 oktober 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: