Belgisch Kampioenschap SERC in zwembad Kapellen

Op zondag 9 december zal de Militaire reddingsclub vanaf 13u00u tot 18u00 het gemeentelijk zwembad gebruiken voor de organisatie van het Belgisch kampioenschap SERC (simulated emergency response competition). De Simulated Emergency Response Competition is een deel van het reddend zwemmen. Hier wordt een team van redders getest op alle vaardigheden die vereist zijn bij een redding.  Het team krijgt een onbekende situatie voorgeschoteld die ze zo goed mogelijk moeten inschatten en binnen de 4 minuten moet oplossen. Het is het toepassen van de geleerde reddingstechnieken in een realistische situatie

woensdag 24 oktober 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: