Uit de gemeenteraad van donderdag 25 oktober

Op de gemeenteraad van donderdag 25 oktober stond het belangrijk punt van de definitieve  vaststelling van het Ruimtelijke Uitvoeringsplan van het Fortje op de agenda. Veel aandacht ging echter vooraf uit naar het gebruiksreglement voor de nieuwe infoborden die in de gemeente Kapellen geplaatst werden. Open Vld schepen Sabine Van Dooren gaf toelichting op de spelregels en liet verstaan dat heel wat lokale verenigingen interesse toonden om hun activiteiten aan te kondigen. Het informatiesysteem wordt permanent geëvalueerd en wordt ondanks enkele opmerkingen als zeer positief door de Kapellenaren ervaren. Burgemeester Dirk Van Mechelen wees na de toelichting van Open Vld schepen Marc De Smet over het RUP Fortje de Sp.a fractie terecht omdat zij foutieve informatie verspreid hadden over een mogelijke weg voor autoverkeer van het Fortje naar de Bernard De Vaderlaan. Te noteren valt verder uit deze raad de goedkeuring van een reglement rond het gebruik van de expositiezalen in het ’t Oud Gemeentehuis.

dinsdag 30 oktober 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: