“Plant een boom” actie

Ook dit jaar konden de Kapellenaren andermaal gratis bomen bestellen via de gemeente. In totaal bestelden 51 families 256 bomen via de groendienst. De burgers konden kiezen tussen okkernoot, zwarte els, haagbeuk of gele kornoelje. Op basis van deze aanvragen kocht de gemeente voor een bedrag van € 4.189,12 (incl BTW) bomen aan. Deze zullen geleverd worden op vrijdag 16 november en kunnen afgehaald worden op het containerpark (tussen 9u00 en 12u00) op zaterdag 17 november 2012. De tweede helft van november is dan ook ideaal om bomen te planten. De bomen worden geleverd met maat 14-16, voorzien van blote wortel (niet te groot-geen zware kluiten), die eenvoudig transporteerbaar zijn voor de burgers. De burgers, die een bestelling plaatsten, worden via aparte brief uitgenodigd. Tevens worden nog een 10 tal planttips meegegeven.

vrijdag 9 november 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: