Kapellen krijgt eigen postzegel

Na een eigen postkaart pakt Toerisme Kapellen nu uit met een eigen postzegel. De zegel kwam tot stand in samenwerking met de Kapelse Postzegelkring. Het gemeentehuis Beukenhof staat centraal op de Kapelse postzegel.De postzegel wordt op zaterdag 17 november om 10u00 aan het publiek voorgesteld in Erfgoedcentrum Hoeve Van Paesschen, Essenhoutstraat 59 (nabij het Marktplein). Je kan de zegel er tot 15u00 aankopen. Hij wordt voorzien van een eerste dagafstempeling, wat voor verzamelaars zeker een meerwaarde betekent. De zegel wordt aangeboden per stuk en in vellen van 10 of van 20. Er zal eveneens een herdenkingskaart worden uitgegeven – zij het in beperkte oplage – voorzien van de zegel en de lokale dagafstempeling. Later kan de postzegel ook worden aangekocht aan de balie van het Administratief Centrum, Antwerpsesteenweg 130, en in de plaatselijke dagbladhandels. Tijdens de postzegelverkoop op zaterdag 17 november is ook de zaal met de astronomische Smoldersklok opengesteld voor het publiek.

dinsdag 13 november 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: