Workshop “fit in je hoofd” start vrijdag 16 november

Fit in je hoofd, goed in je vel. Dit motto wordt al geruime tijd gepromoot door de gezondheidsraad van de gemeente Kapellen. Naast een gezond lichaam is een gezonde geest heel belangrijk bij het ouder worden. Ben je fit in je hoofd, dan zal dit leiden tot een gezonder en gelukkiger leven. Daarom organiseert Kapellen de workshopreeks “Fit in je hoofd”. Deze sessies richten zich specifiek naar 55+’ers. Drie thema’s komen aan bod: gelukkig ouder worden nu vrijdag 16 november, bewegen en ontspanning op 23 november en tenslotte 10 tips voor een gezonde geest op 30 november. De workshops vinden telkens van 9u30 tot 12u00 plaats in de vergaderzaal van dienstencentrum ‘t Bruggeske. Deelnemen kost € 5,00 inclusief drank en versnaperingen. Inschrijven of meer info bij Leen de Clercq (03 660 68 22), in de dienstencentra of op het secretariaat van het Administratief Centrum, Antwerpsesteenweg 130. Daar vind je ook de folder Hoe blijf je fit in je hoofd? voor meer info: op www.fitinjehoofd.be.

woensdag 14 november 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: