Open Vld legt bevoegdheden schepenen vast

Na de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober is Open Vld Kapellen samen met haar coalitie partner N-VA intensief aan het werk gegaan om een beleidsnota voor de komende legislatuur uit te schrijven. Ondertussen werden ook de bevoegdheden van de verschillende schepenen vastgelegd. Zoals geweten wordt Dirk Van Mechelen terug burgemeester van de gemeente Kapellen en zal hij ook de gemeenteraad voorzitten. Sabine Van Dooren heeft als eerste schepen tevens als belangrijkste bevoegdheden Jeugd, Cultuur, Milieu en groen. Luc Janssens blijft op de post Financiën en begroting en neemt er onder meer personeel en HRM bij. Koen Helsen neemt zijn ervaring vanuit de provincie mee om het departement sport te sturen. Daarnaast is hij ook nog bevoegd voor mobiliteit, verkeersveiligheid, publieke ruimte en openbare werken. An Stokmans neemt onder meer de bevoegdheden senioren, wonen en gezin voor haar rekening terwijl Ria Janssens-Van Oncen de departementen onderwijs, gezondheid, toerisme en ontwikkelingssamenwerking zal beheren. De volledige lijst met bevoegheden kan je hier vinden.

donderdag 15 november 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: