Open Vld stelt OCMW fractie samen

Open Vld zal in de OCMW raad, die in de toekomst zal worden voorgezeten door Valerie Van Peel van N-VA, mogelijk zes mandaten mogen invullen. Open Vld zal op de gemeenteraad van 2 januari 2013 volgende kandidaten voordragen voor een mandaat in de nieuwe OCMW raad: Inge Wagemans – Jef Denisse – Karin de Beukelaar-Kennis – Jan Kerremans – Lien Van Mechelen – Jac Van Gansen. Open Vld heeft met dit voorstel een gezonde mix van sociaal geëngageerde kandidaten gevonden. Open Vld wil met deze ploeg haar sociaal beleid, dat onder An Stokmans de voorbije 6 jaar nieuwe impulsen kreeg, verder zetten.

vrijdag 16 november 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: