Dirk Van Mechelen benoemd tot burgemeester

Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Geert Bourgeois heeft donderdag 29 november een vierde reeks benoemingen van burgemeesters ondertekend. Dit keer benoemde Bourgeois 14 burgemeesters. Daarmee komt het totaal aantal benoemde burgemeesters op 47.In de provincie Antwerpen werden Dirk Van Mechelen (Open Vld, Kapellen), Jozef Engelen (CD, Meerhout), Leopold Nys (CD&V, Oud Turnhout) en Erik Jacobs (N-VA, Kontich) benoemd. In Oost Vlaanderen gaat het om Marnic De Meulemeester (Open Vld, Oudenaarde), Patrick Poppe (Open Vld, Zele), Pieter Buyse (CD&V, Dendermonde), Joop Verzele (CD&V, Kruishoutem), Luc De Ryck (CD&V, Temse), Herman Vijt (CD&V HammeMoerzeke, Hamme) en Jan Vermeulen (CD&V, Deinze). Ook in West-Vlaanderen werden nog drie burgemeesters benoemd. Het gaat om Karl Bonny (CD&V, Ichtegem), Patrick De Klerck (Open Vld, Blankenberge) en Steve Vandenberghe (sp.a, Bredene).

vrijdag 30 november 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: