Pluviometer op dak AC

In het kader van het Inners-project zocht Aquafin een geschikte plek in onze gemeente om een pluviometer te plaatsen. Het Inners-project zal trachten de energiebalans en verbruik in steden en gemeente te verbeteren. Het uiteindelijk doel is om een watercyclus te verkriigen die energieneutraal of zelfs energieopwekkend zal zijn. Er zal bijvoorbeeld ook onderzocht worden of er eventueel energie gewonnen kan worden uit het rioolwater. De dienst openbare werken heeft met Aquafin de meest geschikte plaats gevonden om deze te plaatsen nl. op het dak van het Aministratief Centrum (ter hoogte van de hoofdingang en dit langs de kant van de parking van het AC).

vrijdag 30 november 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: