Aanvullende verkeersreglementen in de gemeenteraad

In de René de Pauwstraat wordt  eenrichtingsverkeer ingevoerd voor de ganse straat.  Momenteel is het eerste stukje nog dubbelrichting.  Op vraag van een aantal bewoners wordt dit aangepast.  In de Georges Spelierlaan, tussen de Wolvenbosdreef en Kalmthoutsesteenweg, wordt het verkeer van motorvoertuigen met meer dan twee wielen en van motorfietsen met zijspan verboden, dit met uitzondering van de bewoners. Er wordt voorgelegd om in de Driehoevenseweg een tonnage beperking in te voeren.  De straat wordt verboden voor bestuurders van voertuigen voor het vervoer van zaken waarvan de massa in beladen toestand hoger is dan 7,5 ton, dit met uitzondering van laden en lossen.   Dit reglement komt er op vraag van een aantal bewoners.

 

maandag 17 december 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: