Uit de gemeenteraad van maandag 17 december

De gemeenteraad gaf goedkeuring aan een aantal aanpassingen aan het verkeersreglement in de René de Pauwstraat, de Georges Spelierlaan en de Driehoevenseweg waarover we reeds gisteren deze week brachten. Verder besliste de gemeenteraad op voorstel van Open Vld om de aanvullende personenbelastingen te behouden op 5 % en de gemeentelijke opcentiemen op de onroerende voorheffing ongewijzigd te houden op 700. De begroting voor 2013 zal door de nieuwe bestuursmeerderheid in 2013 aan de gemeenteraad worden voorgesteld zodat voor januari in het stelsel van voorlopige twaalfden in de uitgaven voorzien wordt. Na de goedkeuring van een aantal budgetten van de kerkfabrieken kon de gemeenteraad zich vinden in de gemeentelijke tussenkomst voor het in standhouden van buslijn 73

woensdag 19 december 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: