Ledencongres stemt in met beleidsnota

Nadat het partijbestuur zich op woensdag 12 december reeds positief had uitgesproken over het inhoudelijke luik van het bestuursakkoord konden de leden van Open Vld Kapellen op zondag 16 december hierover vragen stellen en hun mening geven. Zo’n 100-tal leden namen deel aan het lokaal congres waarin Dirk Van Mechelen als burgemeester en de verschillende toekomstige Open Vld schepenen informatie gaven over inhoud van de beleidsnota. Gedurende een tweetal uur werden de plannen in de verschillende beleidsdomeinen uiteengezet en werden vragen van de deelnemende leden beantwoord. De beleidsnota 2013-2018, die op donderdag 20 december wordt voorgesteld aan de pers, werd unaniem door de deelnemers goedgekeurd. Dit constructieve congres werd afgesloten met een receptie.

donderdag 20 december 2012
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: