Uit de gemeenteraad van woensdag 2 januari

Veel nieuwe en glunderende gezichten tijdens de gemeenteraad van woensdag 2 januari. Zo mochten voor Open Vld Matthias De Caluwe en Mathias Adriaenssens voor het eerst plaats nemen op de banken van de gemeenteraadsleden van Kapellen. Nadat bekend gemaakt werd dat de verkiezingen van 14 oktober 2012 geldig verklaard zijn werd Open Vld burgemeester Dirk Van Mechelen eveneens verkozen tot voorzitter van de gemeenteraad. Vervolgens legden Sabine Van Dooren, Luc Janssens, Koen Helsen, An Stokmans en Ria Van Oncen voor onze partij  hun eed af als nieuwe schepen. De raadsleden kozen vervolgens de leden voor de OCMW raad. Inge Wagemans, Karin Kennis, Jef Denisse, Lien Van Mechelen, Jan Kerremans en Jac Van Gansen zullen Open Vld hierin vertegenwoordigen. Ook voor de politieraad werden kandidaten verkozen. Open Vld zal hierin vertegenwoordigd zijn met Dirk Van Mechelen als burgemeester en verder met Lieve De Block, Koen Helsen, Sabine Van Dooren, Marc De Smet en Frederic van Haaren. Met een glas op het nieuwe jaar werd de eerste gemeenteraad van de nieuwe legislatuur afgesloten.

donderdag 3 januari 2013
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: