OCMW raad geïnstalleerd

Maandag 7 januari 2013 werd de OCMW raad in Kapellen geïnstalleerd. Open Vld heeft hierin 6 van de 11 mandaten en wordt hierin vertegenwoordigd door Inge Wagemans die tijdelijk voor 3 maand het voorzitterschap overneemt van Valerie Van Peel (N-VA).  Karin Kennis, Lien Van Mechelen, Jef Denisse, Jan Kerremans en Jac Van Gansen zijn de overige Open Vld mandatarissen. Inge Wagemans en Karin Kennis zullen zetelen in het bijzonder comité van de sociale dienst. In het vast bureau zal Open Vld vertegenwoordigd zijn door Inge Wagemans als fractieleider en Jef Denisse.

woensdag 9 januari 2013
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: