Kies mee sportfiguur van het jaar

Kapellen zet jaarlijks haar vele sportkampioenen in de bloemetjes. De viering van de kampioenen van 2012 vindt plaats op vrijdag 1 februari 2013. Traditiegetrouw wordt daaruit de Kapelse Sportfiguur van het Jaar gekozen.  Ook het grote publiek krijgt opnieuw zijn stem. Kapellenaren kunnen mee kiezen wie de Kapelse Sportfiguur van 2012 wordt. Zij zijn goed voor 10% van het totale aantal stemmen. Kapellenaren kunnen tot en met maandag 28 januari stemmen via een poll . Klik hier. Daar kiezen ze uit de zeven genomineerden wie voor hen dé Kapelse sportkampioen is. De zeven genomineerden zijn (in alfabetische volgorde):• Dieter Dekoninck (zwemmen)• Renée Eykens (atletiek)• Catherine Jacques (jiujitsu)• Anneleen Michielsen (paardensport/dressuur)• Mathieu van der Poel (veldrijden/wielrennen)• Stef Vanhaeren (atletiek)• Davy Van Havere (biljart/driebanden)

dinsdag 15 januari 2013
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: