Oproep deelname aan adviesraden

De gemeente Kapellen telt 10 adviesraden die zich op regelmatige tijdstippen uitspreken over de dossiers die de gemeente aanbelangen. Zo heb je de sportraad, de bibliotheekcommissie, de gezondheidsraad, de jeugdraad, de seniorenraad, de cultuurraad de milieuraad, de GECORO (commissie voor ruimtelijke ordening), de raad voor ontwikkelingssamenwerking en de GOKI (Gezinsraad, Opvoedingsondersteuning & Kinderopvang). Indien je als lid van Open Vld interesse hebt om deel te nemen aan één van deze raden en onze afdeling hierin te vertegenwoordigen stuur dan even een bericht naar: info@openvldkapellen.be

vrijdag 18 januari 2013
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: