Carnaval in Kapellen

Op zondag 17 maart start de 35ste Carnavalstoet dan aan het Marktplein even na 15u00 om een lange tocht door de het Kaplese centrum te maken. Het parcours loopt als volgt: Marktplein essenhout – Platanendreef – Essenhoutstraat – Albertdreef – Hoevensebaan – Kerkstraat – Dorpsstraat – Koerspleindreef – Meidoornlaan – Sparrenlaan – Chr. Pallemansstraat – Hoevensebaan – Ontbinding essenhoutstraat. De gemeente zorgt ook voor 50 kg bolletjes extra, om door de prins carnaval met gulle hand te worden uitgestrooid. In dit carnavalweekend van 15/16/17 maart zal er ook een kleine kermis staan op het Marktplein.

maandag 4 februari 2013
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: