Mosselfestijn 2013 opnieuw schot in de roos

Stilaan wordt het traditie dat de liberale verenigingen, van Kapellen gezamenlijk de krachten bundelen om een waar mosselfestijn klaar te stomen voor hun leden, vrienden en sympathisanten. Zo’n 250 lekkerbekken zijn zondag 3 februari afgezakt naar de feestzaal Verli om te kunnen smullen van overheerlijke mosselen. Opvallend was de toename van het aantal deelnemers in de middag sessie die bij hun inschrijving nog niet wisten dat het WK veldrijden naar zaterdagavond verschoven werd. Met de opbrengst van dit jaar wordt een nieuwe verwarmingsinstallatie voor de zaal gefinancierd. Een foto impressie van de avond sessie kan je in ons fotoalbum terugvinden.

vrijdag 8 februari 2013
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: