Buitenspeeldag met Nickelodeon

Op woensdag 27 maart 2013 vindt de jaarlijkse Nationale Buitenspeeldag plaats. Op deze dag worden kinderen en jongeren gestimuleerd om buiten sport- en spelactviteiten te doen. Deze nationale actie gebeurt in samenwerking met de Vlaamse Overheid en jongerenzender Nickelodeon. De jeugd wordt daarbij aangespoord zo veel mogelijk gebruik te maken van openbare speel- en sporttereinen in de gemeente. TV zender Nickelodeon zal die dag geen programma’s uitzenden en via de scholen wordt de leerkrachten opgeroepen die middag geen huiswerk te geven. Kinderen en jongeren kunnen zich die dag vrij bewegen op de openbare speel- en sporttereinen in Kapellen, maar onder impuls van de jeugddienst wordt extra animatie aangeboden. In samenwerking met de Vlaamse Dienst voor Speelpleinwerking zal een bosspel worden georganiseerd in één van de speelbossen in Kapellen, namelijk in het Lievenbos van 13u30 tot 16u00.

dinsdag 12 februari 2013
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: