Milieuweek 2013

De gemeentelijke milieudienst en de milieuraad organiseren samen de milieuweek rond de thema’s zeeën en oceanen. Een tentoonstelling “Ocean Art – Living Art” gaat van start op vrijdag 8 maart in ExpoG van het oud-gemeentehuis en loopt tot 25 maart 2013. Op donderdag 14 maart wordt de traditionele “milieuquiz” georganiseerd in Den Biz.  Donderdag 21 maart volgt een kinder/jeugdvoorstelling in ’t Bruggeske en op vrijdag 22 maart geven onderwaterfotograaf Dos Winkel, Pol Goossen en Dirk Draulans een voordracht in ’t Kerkske. Twee cursussen op 14 en 22 mei in zaal “De Kroon” van het oud-gemeentehuis besluiten het programma van deze Milieuweek 2013.

dinsdag 19 februari 2013
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: