Dienstencentra ’t Bruggeske en ‘t Ertbrandje kwissen

Lokale dienstencentra in Vlaanderen bestaan 40 jaar. De lokale dienstencentra zijn ondanks hun 40 jarige voorgeschiedenis nog vrij onbekend bij het grote publiek. Onbemind zijn ze echter geenszins: zij mogen hun ruim 130 000 regelmatige gebruikers tot hun trouwe fans rekenen Dit is ook voor onze Kapelse dienstencentra een reden op te feesten. Samen met 132 andere centra wordt er gekwist op donderdag 7 maart 2013. Simultaan gaat dezelfde kwis door op 132 andere plaatsen in Vlaanderen. Om 13u30 wordt overal het startsein gegeven en omstreeks 17u00 is het slimste lokaal dienstencentrum van Vlaanderen bekend. Wie wil meekwissen of gewoonweg wil kennismaken met de werking van onze dienstencentra kan terecht in de dienstencentra of via dienstencentra@ocmwkapellen.be.

woensdag 20 februari 2013
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: